Aan het woord

Klanten van Webbedrijfje:


Sabine Cordes – amallurelashes.nl:
“Precies zoals ik verwacht had! Echt een prachtige site geworden, wij zijn een nieuw bedrijf op internet maar meteen vindbaar. Veel tips gekregen, niet alleen over de website zelf maar ook over vindbaarheid enzo. En dat voor een meer dan redelijke prijs.”

Webbedrijfje_amallurelashes


Aron Haringa – taxiharlingen.nl:
“Omdat de parkeren site ook door Maaike is gebouwd voor ons vanzelfsprekend ook voor de taxi site. Het zier er gewoon erg mooi uit ook op tablet én mobiel. Klanten kunnen nu meteen een taxi online bestellen. Veel extra informatie op de site, ook de teksten zijn door Webbedrijfje uitstekend verzorgd.”

webbedrijfje_portfolio_taxiharlingen


Simone Wijnstra – boerencamping-nyherema.nl:
“Ik ben super tevreden over mijn nieuwe website. De boekingen stromen binnen en ik krijg erg veel positieve reacties! De samenwerking met Maaike is prima, helemaal voor mensen die niet veel kennis hebben van websites. Maaike is helder en duidelijk, geeft goede informatie en tips. Uitstekende service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Waar vind je dat nog? Webbedrijfje is een aanrader voor elk bedrijf en beschikt over vele mogelijkheden!”

webbedrijfje_portfolio_002


Pieter & Tjitske Sijbesma – bioboerpieter.nl
“Sinds kort een geweldig mooie site gerealiseert door maaikes web bedrijfje!!”

webbedrijfje_portfolio_003


Louis Hilarides & Aron Haringa – allinparkerenharlingen.nl
“All in Parkeren Harlingen heeft door de samenwerking met webbedrijfje een bijzondere website gekregen. De site is duidelijk, overzichtelijk en grafisch fantastisch. Wij zijn een jong bedrijf maar de klanten weten ons moeiteloos te vinden via de ingenieuze strategie geleverd door webbedrijfje. De samenwerking is optimaal en creatief.”

webbedrijfje_portfolio_009